handen
aandacht voor aids
ogen
deactiebutton kliniekbutton links button contact button gastenboek button
home button nieuws button waarisbutton
De Actie

Sponsoring door bedrijven

Hieronder volgt een overzicht van de (aangeboden) sponsoring van bedrijven in de vorm van spullen, geld en organisatie.

Alle bedrijven en hun medewerkers natuurlijk heel hartelijk bedankt namens de medewerkers en patiënten van het International Health Care Center in Ghana!

NB. Het voedingsprojekt staat los van de Actie 'Aandacht voor Aids'. Daarom is een aparte pagina voor de sponsors van dit projekt gemaakt in het hoofdstuk 'Voedingsprojekt' (zie de link aan de rechterkant).


Sponsoring laboratoriumbenodigdheden

De volgende drie bedrijven hebben - als vervanging van kerstgeschenken aan hun relaties en klanten - gezamenlijk sponsoring aangeboden van de benodigde spullen voor het in te richten laboratorium. Ook de transportkosten van de spullen zullen de bedrijven voor hun rekening nemen. Een fantastisch initiatief en een kerstgeschenk waar je U tegen zegt!

Omnilabo International BV, Breda, Nederland

nimponlogo

Nimpon Trade & Service, Zaltbommel, Nederland

polylablogo

Polylab NV, Antwerpen, België

 

Sponsoring bloedglucose-meters

Bedankt Yao van Landewijk van First Pharma Ghana voor de drie volledige systemen voor bloedglucose-meters. Aan den lijve heb ik ondervonden dat het prikken met dit systeem haast gevoelloos is en ontzettend snel en nauwkeurig. Diabetespatiënten, diëtisten die deze site bezoeken of andere geïnteresseerden verwijs ik voor informatie over dit geavanceerde ‘One Touch Ultra System’ door naar onderstaande websites. De prevalentie van diabetes in Ghana is ontzettend hoog door inactiviteit, overgewicht en koolhydraatrijke voeding in het zuidelijke deel van het land. Het afnemen van bloedglucose is nu ook bij ons in de kliniek mogelijk.

firstpharmalogo

 

First Pharma, Ghana

lifescanlogo

LifeScan, a Johnson & Johnson company

 

Sponsoring disposables

B.V. Centraal Magazijn in Abcoude heeft disposables aangeboden voor het laboratorium (flessen, bekers, buisjes van glas of kunststof). Dispolab Nederland BV in Asten heeft 2000 test tubes voor het laboratorium aangeboden.

B.V. Centraal Magazijn, Abcoude, Nederland

dispolablogo

Dispolab Nederland BV, Asten, Nederland

 

Wings of Support

De organisatie ‘Wings of Support’ bestaat uit personeel van de KLM en richt zich met name op de hulp aan kinderen in ontwikkelingslanden. Financiële steun voor kleinschalige projecten, praktische hulp zoals schilderen en opknappen tijdens het verblijf tussen heen- en terugvlucht en het transport van hulpgoederen naar ontwikkelingslanden. En ondanks dat de kliniek zich niet specifiek met kinderen bezighoudt, is Wings of Support wel bereid spullen vanuit Nederland voor ons te vervoeren. En ik vind het heel leuk dat Erik Julian van Wings of Support tijdens zijn korte en drukke verblijf in Accra de moeite heeft genomen om langs te komen. Bedankt en zeker tot hoors, want binnenkort zal zeker het een en ander worden langs gebracht voor een enkele reis Accra.

wingslogo

Wings of Support, Nederland

 

Algemene sponsoring

De Barclaysbank in Ghana heeft vorig jaar de kliniek als grote donateur gesteund. Waarschijnlijk zit er ook weer een nieuwe donatie in voor het komend jaar.

barclayslogo

Barclays Bank, Accra, Ghana

 

naar boven

Lees verder over ...

Sponsors voedingsprojekt

Inrichting laboratorium

Fotoalbum kliniek

 

 

WWW links

Stichting Metgezel

Tilingo-Nepra, importeur van de sieraden

Wereldwinkels

Master opleiding International Public Health, VU Amsterdam

FocusOnAids.org

Omnilabo International BV

Corporatie Holding Friesland

Gottswaal vof

Omnilabo International BV

Nimpon Trade & Service

Polylab NV (email adres)

First Pharma Ghana

Lifescan

Wings Of Support

West African Aids Foundation (WAAF)