handen
aandacht voor aids
ogen
deactiebutton kliniekbutton links button contact button gastenboek button
home button nieuws button waarisbutton
De Actie

Bedankjes

 
Mijn grote dank aan:
 

...Alle sponsorende bedrijven en personen die zich hebben ingezet om het sponsorbedrag voor het voedingprojekt bij elkaar te krijgen. Enorm bedankt!

...alle vrienden, familie, collega's, bekenden en voor mij zelfs onbekende mensen die gestort hebben voor de actie Aandacht voor Aids of toegezegd hebben dit te gaan doen.
 
...alle mensen die een gedeelte van mijn persoonlijke kosten hebben gesponsord, zodat ik langer binnen mijn projecten werkzaam kon zijn.

...de leden van de familie Noordermeer die geld hebben gestort, en die met hun donatie deze site mede mogelijk hebben gemaakt.
 
...alle mensen die een verassende donatie hebben gedaan. Zoals diegene die geld heeft opgehaald op een door hem georganiseerd feestje, diegene die namens zijn werk heeft gemotiveerd een donatie te doen etc.

...alle enthousiaste Nederlandse vrijwilligers in de kliniek. Ik heb een speciale pagina aan jullie gewijd: zie de link 'Portretten vrijwilligers' rechtsboven.

...alle bedrijven en instellingen die spullen, geld en moeite hebben gedoneerd aan de Actie, of die spullen of diensten hebben aangeboden. Zie de link 'Sponsoring door bedrijven' aan de linkerkant voor meer informatie over deze bedrijven.

naar boven

Lees verder over ...

Dankwoord van Naa Ashiley voor de lezers en donateurs van Aandacht voor Aids

Sponsors voedingsprojekt

Portretten vrijwilligers

WWW links

Stichting Horizon Holland