handen
aandacht voor aids
ogen
deactiebutton kliniekbutton links button contact button gastenboek button
home button nieuws button waarisbutton
Wie is Cindy?

Relevante werkervaring voorafgaande aan mijn periode in Ghana

Ervaring op het gebied van voedings- en gezondheidsproblematiek in ontwikkelingslanden heb ik opgedaan tijdens mijn studie Voeding en Dietetiek aan de Hogeschool van Amsterdam.

In opdracht van de University of Development Studies in Tamale in Noord-Ghana heb ik samen met mijn vriendin Karen van der Zijden een onderzoek gedaan voor het Ministry of Health. Lees meer over dit onderzoek door op de link rechts hiernaast te klikken.

Deze inhoudelijke en persoonlijk leerzame periode heb ik tijdens mijn studie gecombineerd met paramedische stages in het Universitair Medisch Centrum Utrecht en in verschillende verpleeghuizen.

Tijdens mijn voormalige baan bij Solgar Vitamins heb ik ervaring opgedaan op het gebied van advisering en heb ik mijn kennis op het gebied van voeding en gezondheid verder uitgebreid. Mijn kennis omtrent orthomoleculaire voeding en voedingssupplementen maakt het mogelijk de begrippen gezondheid en ziekte in een breder en met name holistischer kader te plaatsen. Een benadering die ik in een reguliere setting zeker zal meenemen.

Lees verder over ...

Nutrition counseling onderzoek Ghana

 

WWW links

Studie Voeding en Dietetiek, Hogeschool van Amsterdam

University of Development Studies, Tamale, Ghana

Ministry of Health, Ghana Government

Solgar Vitamins